Friday, February 11, 2011

Ahli Baru

Assalamualaikum...

petang nie aku rase tak sedap badan jeeeee....cam nak demam.punye la azab pagi td aku terbersin-bersin....housemate aku la tlong doakan aku bersin-bersin....paham-paham la lepas tu sakit kepala,tekak n macam-macam sampai aku tak dde selera nak makan....bubur je la jd santapan aku...cdey...=(


pas zohor tadi aku da start online...punye la tingtong sampai aku lupe e-mail n password aku.tension2..rase nak baling je laptop nie huhuhuhu...tp salah aku.sooo...try cari penyelesaian n .........i get it!!!! hahaha...lega...dapat gak aku bukak blog...sambil2 uw bukak la FB jap...alahai....menitik-nitik aer mate aku nanges..


aku nanges bukan sebab 'pakwe' tp pasal ahli baru dalam kuarge aku nie... makcu aku baru pas bersalin tapi tak cukup bulan,bawu 25 week... baby tu pon 780 gram jeeerrr memang kecik la n maksu aku kate baby ngah nazak..ya Allah....dugaan2.baby ade [endarahan kat paru-paru tapi da oke cket tapi skunk saket uw ke otak lak... aku harap ramai2 la kite doakan untuk SHARIFAH NATASYA BINTI RAMEL nie selamat & di beri kesempatan untuk lihat dunia ciptaan Ilahi ni.....


maksu aku redha kalo Tasya terpaksa pergi n dia bersyukur kerana di beri peluang untuk lihat zuriatnya yang ke -2 nie....sebak lak bile aku rase situasi cam ni... tp sape kite kan nak melawan takdir...hanya doa sahaja yang mampu aku berikan.... kak ngah sayaaaaangggg tasya!!!!! cepat sembuh syg....=)


k laaaa....aku pon da start meleleh nie...sedeh nasib menimpa keluarga....
kuat kan lah hati si ibu untuk menerima segala dugaan ....

2 comments:

cokky_92 said...

Tuhan x pnah menzalimi Hambanye,stiap ape yg Dia rencanakan utk hambaNya adalah yg terbaik.. ;)
mungkin ade hikmah.. ;)

eijaaji.blogspot.com said...

natasya telah kembali ke rahmatullah pada pukul 7.30 pm,11hb feb......

Post a Comment